Dengan Nama Allah

Semoga Allah membuka ruang hati untuk diisi dengan manfaat dan meletakkan DIA di tempat yang KUKUH dan TEGUH.Segala isi manfaat di dalam blog ini dibenarkan untuk di kongsi bersama,copy paste dan sebagainya.dengan menyatakan link blog ini.semoga Allah REDHA~!

JITIS

Sunday, November 9, 2008

tenang kalbu..

bismiLLAH..
tangan in itidak sah jika tidak mengambil gambar "candid" yang terasa indah bagi diri.tenang melihatnya.menjadi kebiasaan untuk mg'edit' gambar.tetapi kes laptop akk x dpt nk bukak adope photoshop.maka hanya dapat ng'edit' warne sahaje

rehlah banat bec 16,tasik titiwangsa

"ain nih tgh wat per?pelik t0l...amek gamba pelik2?
"itulah SENI...hehe"

sedang si penulis asyik mengambil pose yang menarik untuk menangkap gambar bunga yg ada di bawah...

"ui....dah2 la tu...x abes2 ngan tgkp gambarnye..."
"nk jd camera man ke nnt?"
"x k0t.ni hobi jek..."
inilah hasil SENI si penulis..

dalam tazkirah pengarah rehlah banat bec 16 smalam...
"cbe kite teng0k ciptaan tuhan sekeliling kite..teng0k atas...tepi...jangan jadi macam orang kafir.kita beriman kepaa Allah sepautnya dengan melihat ciptaan Allah nih kita lebih ingat kepada Allah.bukan sekadar lihat keindahan semata.bukan teng0k2 kosong..."
"ya~! dgn cara inilah satu waslah utk si penulis dan para pmbaca lebih mengingati ALLAH~"







PELIK bukan gambar2 ini?
tapi bg si penulis...itu adalah SENI
amat indah di pandangan MATA...
indah di tautan HATI...
subhanaLLAH...alangkah indah ciptaan Allah!
sama2 kita renungi...

waLLAhU a'lam

2 comments:

Ungu said...

salamz.. dik..

Maafla.. lamer x on9.. akk.. menghadapi..skt paler.. sbb ngadap.. PC lamer sgt.. hehe..

pic yg ain tangkap mmg m'narik.. yeah every angle.. have... their own meaning.. heheheh..

samerla.. akak.. pun.. pantang nmpak view yg menarik.. he3..

till then.. sis..

wassalam

Anonymous said...

gmba lawala..kejadian ilahi~


Binnabil Huda - Unic
Mp3-Codes.com