Dengan Nama Allah

Semoga Allah membuka ruang hati untuk diisi dengan manfaat dan meletakkan DIA di tempat yang KUKUH dan TEGUH.Segala isi manfaat di dalam blog ini dibenarkan untuk di kongsi bersama,copy paste dan sebagainya.dengan menyatakan link blog ini.semoga Allah REDHA~!

JITIS

Wednesday, July 30, 2008

hari kemuncak kok0 SAMTTAJ 2008

bismiLLAH...dgn rasminye ana nak k0ngsikan pengalaman hari kemuncak kok0 nih...mcm best di sk0la baru...gambar di bawah adalah pertandingan gajet yg diadakan utk melihat skill ikatan unit uniform masing2...


nih pandu puteri...smo0th jer...tp dapek no 2..tahniah

x silap nih pbsm p0mpuan..dapek no 1..baguih2...bole hidup kat hutan nih..
ha~ni group yg plg bersemangat...wal0pon kalah tipis 1 mata dr kadet bomba yg dpt no.3...mmg tempat kami inilah yg menjadi tumpuan ramai orang kerana ahli2 yg membuat gajetnya mul0t x reti nak diam..(nseb baik pndg tepi...spe ntah yg knn skali uh..)

kiri skali slaku tukang pegang dan pembuat lawak,sblahnyer komender.yg pegang tali uh tukang pegang gak n kiri skali uh skill ikatannyer buleh tahan

inilah hasil yg KRS buat....

rasenye kukuh x bende nih?punca KRS kurg 1 mate sbb bende alah inilah...x smpt nak test dah jat0h ke tanah..isk3...sian2~


alhamdulillah....fes time satu group dgn bukn same gender nih...memule cam ber0ntak gak la...mne x nyer 5 org wakil KRS sorg jek pompuan...tp x per...ALLAH nk uji pergaulan jage ke x k0t..berkat bising n semangat kami akhirnya terhasillah gajet yg agak baguih la...

skill nih buleh diamalkan di mase hadapan...x kire di mana anda berade..
pae yg penting?
KERJASAMA!
semoga amalan yg kite timba dpt dipraktikkan di mase hadapan
"ilmu tanpa amal ibarat pokok tidak berbuah"
sm0ga pengalaman yg akn dtg nih lebih membajakan iman dalam jiwa..
ameen~
awLLAHU a'lam


No comments:


Binnabil Huda - Unic
Mp3-Codes.com