Dengan Nama Allah

Semoga Allah membuka ruang hati untuk diisi dengan manfaat dan meletakkan DIA di tempat yang KUKUH dan TEGUH.Segala isi manfaat di dalam blog ini dibenarkan untuk di kongsi bersama,copy paste dan sebagainya.dengan menyatakan link blog ini.semoga Allah REDHA~!

JITIS

Saturday, April 26, 2008

mama kate...

bismiLLAH....

adek skrg tgh bertarung..utk dapat satu kepastian..sungguh TUHAN itu MAHA PENYAYANG...adek terus kuat...lepad adek dimas0kkn ke unit rawatan rapi,mama yg dlm keresahan menadah tangan agar dikurniakan kekuatan.sedang melihat adek yg tidak sedar dan wayar disambungkan ke badannya memarutkan hati ibu yg meratap pilu..

mama: "yaALLAH...kuatkanlah aku dan anakku utk menerima musibah ini...berilah pahala kpd kami Ya ALLAH....sunggun KAU MAHA TERPUJI...

lepas adek membuka matA...

adek :yaALLAH...inikah masa utkku menghirup udaraMU utk kali yg terakhir?aku x bersedia yaALAH...kurniakanlah kekuatan...

adek keluar dr wad selepas sehari terlantar..lantas pada malam itu adek dibawa untuk berubat..

kesan perbuatan kemungkaran orang lain terpina kepada adek..sugguh..adek tabahkan hatinya utk meneruskan kehidupan ini...

mama : adek,tukar sek0lah je la ye...
adek : tak mau...
abang : jgn degillah..nak jd mcm abg nih...yg buang 6 tahun masa hidup...nak?
adek : x nak..

adek berharap agar ketetapan yg ALLAH buat untukNYA adalah yg terbaik.tarbiyyah it amat dirindui adek utk memilikinya kembali...sedang mama dibuai perasaan resah,abah berusaha utk menenangkan hatinya,abang menyusuri kefahaman adeknya,dan adek menanti satu saat utk kembali...ketetapan itu akan terhurai nanti...

No comments:


Binnabil Huda - Unic
Mp3-Codes.com