Dengan Nama Allah

Semoga Allah membuka ruang hati untuk diisi dengan manfaat dan meletakkan DIA di tempat yang KUKUH dan TEGUH.Segala isi manfaat di dalam blog ini dibenarkan untuk di kongsi bersama,copy paste dan sebagainya.dengan menyatakan link blog ini.semoga Allah REDHA~!

JITIS

Sunday, April 13, 2008

Hari Anugerah Gemilang SMI HIRA' 08

bismiLLAH....dengan kudrat yg ade maka terciptalah postingku mengenai HAG yg baru jer le



pas td...agak penat...tp alhamdulillah....sumer bergerak dgn lncr... org tanye....naik pentas x? jwb...insyaALLAH naik..dasat gak teng0k hadiahnyer...dpt hukum2 dlm al-quran dr surah al-fatihah till an-nisa'....alhamdulillah...bess!

j0m pegi pameran EDI!


ni pintu mas0k skolah...



ni peta dunia islam yg senanye tgh hangat dlm gelora umat islam di sana atas sbb penindasan

ni peta dunia...

ni agenda USA....teng0k betul2...


kat sini ape yg ade kat pameran sk0lah...

ni pelan sek0lah...



ni pulak hasil kreatif plajar2...


ni ape yg dijual oleh biro ekonomi BADAR...SEMPENA NGAN edi nih


ni hasil kreatif akak form5...

ni form 2 buat!!


ser0nok dpt lihat ape yg ade kat hira' nih...rase hati ni daa mmg kat hira'...rase x mampu nak ungkapkan..."ape ek?"..tgh dalam dilema nih...nak kuar hira' x lps pmr...rase sayang kat sk0la...kat tarbiyyah...biah...mmg menyehatkn dalamanku!

apep0n...kehidupan mesti diteruskan...
lps nih daa nak dekat preksa daa
pray the bess for me!
waLLAHU a'lam



2 comments:

k0ala said...

hu~ missed dat ihtifal :'(
rugi laks xgi..heh~

khairul ummah said...

x gi ke??rugi lorh~~
hehe...its ok maa...
ta0n dpn ade lagi..


Binnabil Huda - Unic
Mp3-Codes.com