Dengan Nama Allah

Semoga Allah membuka ruang hati untuk diisi dengan manfaat dan meletakkan DIA di tempat yang KUKUH dan TEGUH.Segala isi manfaat di dalam blog ini dibenarkan untuk di kongsi bersama,copy paste dan sebagainya.dengan menyatakan link blog ini.semoga Allah REDHA~!

JITIS

Saturday, February 23, 2008

berwajah baru...

salam 'alaykum kepada semua...
sian anda...lps ana tuka pi kat bl0g wordpress tue...rase cam resign nak pi kat bl0gspot balek..hehe..jgn marah eh..saje nak merasai dunia luar pulak...kita x tau ape jadi...so kenelah kite get ready...

selama nieh rase bl0g rijalullah side nih agak memboringkan...dan mungkin rase cam semak sbb byk sgt posting..(byk kut...)..di sini ada cara nak menyel0ngkar bl0g ana...

1.of course bace BISMILLAH dulu...
2lps tu...akan ade atas skali bhgn knn...artikel terbaru...

3.klu nak teng0k jam k0l bape...ha...ade kat bwhnyer...

4.artikel2 daa diagihkn ikut kumpulan...utk senang nk carik maklumat..(kalau adalah..)

5.the best..agak terbarulah...INFO PALESTIN!!ada termuat dlm bl0g nieh..tp ringkasan sajalah..nak tau selanjutnya?klik kat tempat tu...klik jgn x klik..

6.ada link dakwah...kat situ anda buleh cari maklumat berdasarkan ape2 yg anda mahu lah...

7.all about islam...mende tue?

web tu mmg best...di buat oleh tak pasti saper tp memuatkan perkara2 yg menarik mengenai ISLAM...tp berbahasa inggeris lah...ade sains...ade crite kanak2 islam(video) ada pengetahuan...dll


utk yg terakhir....ana harap kepada anda yg membuka bl0g ana nieh x kluar dgn sesia...at least ambillah ape yg baik dan TOLONG TEGUR MANA2 ARTIKEL YG SALAH TEFSIR ATAU SALAH MAKLUMAT DAN SEBAGAINYA DI.....shout box...kerjasama dari pihak anda amat ana hargai..(ceh..mcm surat kiriman rasmi pulak...)apa2 cadangan yg bernas b0leh stret tulis dlm shout box atau bg melalui email...


(( jemp0t komen utk pertingkatkan lagi kualiti dlm menjulang ISLM di mata dunia..insyaALLAH ))

waLLAHU a'lam..

yg benar dan tidak tipu punye...

khairul ummah@naam08

2 comments:

..::IsmIWafa::.. said...

apa delete pos banyak2 lepastu asingkan ni?..pelik2..

khaIRul_UmmAh said...

hm??...supaya x semak la...


Binnabil Huda - Unic
Mp3-Codes.com